slowdivejocke

torsdag, mars 09, 2006

Freak Unique


Nu sätter jag mig ner och tar ett djupt andetag...

Den 20 april släpper Pete Burns från Dead Or Alive äntligen - ÄNTLIGEN! - sin självbiografi Freak Unique. Ni förstår inte hur mycket jag har längtat efter detta. Vad kan den tänkas innehålla? Det talas om avslöjanden om en "historia" med Morrissey, men det är nog bara toppen av ett solkigt isberg. Vi får ge oss till tåls, bada skumbad och spela Youthquake och "Far Too Hard" tills det är dags.

...och samtidigt sänder jag iväg en tanke till The Muscles From Brussels: Jean Claude, plita ner ditt livsöde, vi vill veta vad som har drivit dig i alla dessa år.

9 Comments:

  • At mars 09, 2006 1:02 em, Anonymous Anonym said…

    När mannen med sitt big belgian ass släpper sin självbiografi så kommer helt plötsligt The Dirt att framså som en godnattsaga för Leif Pagrotsky. Jag vill veta hur tongångarna gicke mellan honom och Dolph när de spelade in Universal Soldier. Vem ansåg sig vara den största stjärnan?

     
  • At mars 09, 2006 1:07 em, Blogger Joakim Sandström said…

    De hade väl nån beef där på röda mattan nån gång.

    När jag plockade jordgubbar en sommar kanske 1989-90, så var det ett gäng från Västerås som berättade att Van Damme en gång hävdat att han spelade Rovdjuret...en jävligt rolig lögn att dra till med på cocktailbjudningar om inte annat...

     
  • At mars 11, 2006 5:46 em, Blogger Stoffe said…

    Ja, den muskelknuttens ve och väl vore något att få ta del av. Gärna skrivet på ett "personligt och naket sätt - det känns som om man var med", som det skulle kunna tänkas stå på omslaget.

    Frågan vi väl alla vill ha (kräver?) svar på är naturligtvis om J-C har haft något hemligt vapen i likhet med den vite kung fu-nestorn Chuck Norris?
    Chuck, som förmodligen föddes med en prydlig skepparkrans, saluförde ju sitt "hemliga vapen sedan 18 år" på TV-shop för en tio-tolv år sen, för att sedan återkomma i fjol med samma nasarinformation om en hejdundrande träningsmaskin.
    Man tycker att J-C borde varit inblandad i någon liknande soppa genom alla år i den kacklande delen av filmvärlden.

     
  • At mars 12, 2006 1:16 em, Anonymous Anonym said…

    Hallau ja, re: Van Damme som Rovdjuret. Han testades för rollen (kan ev vara med i några scener, osynliga Rovdjuret ser annorlunda i början av filmen jämfört med senare) men det sket sig. Van Damme har även en liten miniroll i Breakin' (står och dansar i otakt på stranden i nån slags wrestlingtrikå). Hej då!

     
  • At mars 13, 2006 11:10 fm, Blogger Joakim Sandström said…

    Det där är ju ett jättescoop! Trodde helt klart att västeråsarna skämtade aprillo med mig. Man får aldrig underskatta de där ansiktslösa rollprestationerna; min vän Alex i Malmö tycker till exempel inte att Kane Hodder alls har samma "närvaro" som Richard Brooker i rollen som Jason Vorhees i Fredagen den 13:e-filmerna.

     
  • At mars 13, 2006 4:29 em, Anonymous Anonym said…

    Jamen, 1987s superduperscoop! Vid tillfalle borde du hala fram dubbeldvdn av Rovdjuret och flukta in nagra skona outtakes med Damme i skumgummikladsel (tror det ar fem-sex tagningar dar han ror sig fram och tillbaka over en stock). Ar inte Hodder lite overskattad f.o, hur manga Jasons gjorde han? 3?

     
  • At mars 14, 2006 11:24 fm, Blogger Joakim Sandström said…

    Jo, det var väl 3. Han var väl mest stuntman annars. Brooker är nog även min favorit-Jason, han lyser upp 3:an och 4:an med återhållen intensitet.

     
  • At mars 15, 2006 4:02 em, Anonymous Anonym said…

    Den enda riktiga Muscles from Brussels är jag faktiskt! Keep up the good work Joakim och hälsa Al. - Maarten

     
  • At mars 15, 2006 4:27 em, Blogger Joakim Sandström said…

    Hej Maarten! The muscles from Gent, snarare. Al och jag är sugna på en tripp ner mot Benelux till våren.

     

Skicka en kommentar

<< Home